Heerenveen 25 oktober 2016

R. Boonstra Administraties / Boekhoudernodig.nl is verhuisd naar Businesspark Friesland-West 35 in Heerenveen

Per vandaag is ons kantoor officieel gevestigd op Businesspark Friesland-West 35 in Heerenveen. Particulieren en ondernemers (ook zzp’ers) kunnen op afspraak op het nieuwe adres terecht voor al hun administratieve- en bedrijfsvraagstukken.

Al meer dan 10 jaar bent u welkom voor al uw administratieve vragen in een gemoedelijke sfeer met persoonlijke aandacht. Want dit is waar het bij ons kantoor sinds de oprichting in mei 2006 omdraait.

Voor het invullen van uw IB aangifte kunnen wij nog steeds als service bij u thuis komen in ons werkgebied. In een steeds digitaler wordende wereld gaan wij nog steeds voor echt persoonlijk contact omdat wij denken dat dit voor u als klant het prettigst is. Natuurlijk wel met de modernste hulpmiddelen.

Meer informatie over onze dienstverlening vindt u op onze website of maak eens geheel vrijblijvend een afspraak. Om te kijken wat wij voor uw bedrijf of voor u als zzp’er kunnen betekenen. Voor het verzorgen van uw complete boekhouding of slechts een deel en begeleiding voor, tijdens en na het starten bent u met al uw administratieve en bedrijfsvraagstukken bij R. Boonstra Administraties aan het juiste adres.

Post kunt u sturen naar Postbus 335 8440 AH Heerenveen.