De ene klant is de andere niet. U zult hier dan ook geen tarieven vinden voor onze dienstverlening.

Gaat u als particulier voor alleen de goedkoopste boekhouder of zijn er ook andere criteria die u belangrijk vindt. Bijvoorbeeld dat wij bij u thuis uw aangifte invullen en hier ruim de tijd voornemen. Dit is natuurlijk aan u zelf om te bepalen.

Dit geldt natuurlijk ook voor ondernemers. Uw afnemers willen allemaal natuurlijk ook de laagste prijs en de hoogste service. Dit, kunnen wij u vertellen, zijn twee zaken die op de lange termijn niet samen gaan. De kwaliteit moet dan naar beneden of de prijzen omhoog.

Wilt u persoonlijke aandacht en professioneel advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden service en optimale begeleiding (voor, tijdens en na het starten) om uw onderneming tot een succes te maken.

Wij richten ons op persoonlijk contact met u als klant waarbij duidelijk is wat u moet betalen.

Wij maken onze tarieven zo dat, in het redelijke, u niet bij elke vraag gelijk een rekening krijgt. Dus schroom niet als klant, particulier en ondernemer, om uw vragen aan ons te stellen.

Bij ons zijn tarieven maatwerk, wij kijken samen met u in een persoonlijk gesprek wat de beste oplossing is. Hoeveel wilt u zelf doen? Wat is de potentie in de toekomst? Heeft u wel een uitgebreid jaarrapport nodig? Wilt u veel of weinig contact gedurende het jaar? etc. Onze klanten stellen onze aanpak al jaren zeer op prijs.

Maak eens vrijblijvend een afspraak om te kijken wat R. Boonstra Administraties / Boekhoudernodig.nl voor u als ondernemer kan betekenen.

Bel hiervoor met (0513) 65 06 66 of stuur ons een e-mail de gegevens hiervoor vindt u hier.

Werkt bovenstaande link niet optimaal klik dan hier.