Dhr. R. Boonstra

Na meer dan 30 jaar ervaring te hebben opgedaan bij een multinational in Friesland in diverse administratieve functies(laatste functie Management Accountant), in 2006 ben ik R. Boonstra Administraties vanuit huis begonnen. Al snel werd dit te klein is eind 2007 een kantoor betrokken in Heerenveen.  Met mijn ervaring denk ik graag mee met ondernemers en particulieren.

Martijn Boonstra (BBA, LLB)

Sinds 2012 ben ik in dienst bij R. Boonstra Administraties. Meedenken met de klant zit mij in het bloed. Door de opleiding Management Economie en Recht (Juridisch management) kan ik adviseren over vraagstukken die bij particulieren en bedrijven spelen. Ik heb na deze opleiding ervoor gekozen nog de opleiding Bachelor Rechtsgeleerdheid te volgen om zo een nog bredere basis te krijgen om klanten goed bij te kunnen staan. Voor deze opleidingen heb ik de MBO opleiding tot Administratief Juridisch medewerker openbaar bestuur afgerond.

Wij hebben als kantoor alle kennis in huis om u als ondernemer en/of particulier van dienst te kunnen zijn bij administratieve- en bedrijfsvraagstukken.